Prireditev se bo pričela v poznih popoldanskih urah. V uradnem delu se boste predstavili v različnih točkah- orkestri in posamezniki. V goste smo povabili tudi zanimive glasbenike, predstavili se bodo izdelovalci harmonik (lahko si boste harmoniko ogledali in jo tudi preizkusili). Predstavil se vam bo že vsem dobro znan ansambel, ki je tudi del našega centra- ansambel Mladi Godci. Po končanem uradnem delu sledi velika veselicaz ansamblom POGUM z dolenjske.

Da pokrijemo stroške najema ansambla smo se letos odločili, da stvar financiramo s pomočjo SREČOLOVA. Zato naprošamo vse vas, vaše domače in vse ki jih poznate, da prispevate po svojih močeh. Lahko je prispevek v obliki denarja, ali pa različnih drobnih predmetov, ki bi jih lahko porabili kot dobitek na srečolovu. Predmete in gotovino sprejemajo vaši mentorji do 1.6.2009.

Dejstvo je, če želimo dober ansambel, ga je potrebno financirati. 
 

GLAVNA NAGRADA SREČOLOVA, KI GA PRISPEVA ZGC MAROLT JE

ENOLETNI

BREZPLAČNI TEČAJ UČENJA DIATONIČNE HARMONIKE

Vse zainteresirane, ki bi kakorkoli želeli sodelovati pri pripravi našega srečanja naprošamo, da nas kontaktirajo in nam sporočijo svoje ideje in možnosti vaše pomoči. Vsake pomoči bomo zelo veseli.

Hkrati pa naprošamo tudi vse, ki bi želeli sponzorirati našo prireditev, da z veseljem sprejemamo njihove prispevke. V zameno za pomoč jih bomo na prireditvi večkrat omenili in izobesili njihov transparent.